top of page
Håller händerna högt

 RETREAT 

sjö hemsida.jpg

 Utforska Ett Meningsfullt Liv 

 

Följ med Jordens Yoga på en uppslukande helgretreat - en harmonisk blandning av livsfilosofi, kundaliniyoga, meditation, naturkontakt, gemenskap, ekologisk mat, musik, vila, varande, medveten rörelse, gongbad, njutning och djup avslappning.

 

Låt oss tillsammans dyka in i utforskandet av hur vi kan leva i samklang med vår inre röst, vår kropp, vårt hjärta, våra medmänniskor och vår jord. 

Ge dig ut på en resa i samhörighetens tecken, där vi navigerar mot ett mer linjerat och helhjärtat sätt att leva och engagera sig i världen - i djup kontakt med sig själv och sin omvärld.

Blommor

Vill du boka mig som kundaliniyogalärare, kursledare eller föreläsare till ditt retreat? Maila mig på: ernedal@posteo.net

Redo att vara en katalysator för hållbar transformation?

Låt oss göra det tillsammans.

Att möta dagens utmaningar - Omfamna tidlös visdom

Många av samhällets och individers utmaningar idag kan verka nya - stress, ensamhet, kroniska sjukdomar, hastigt fortlöpande artutrotning, beroenden, försurade hav och sjöar, skogsskövling, gifter som sprids i naturen och utbrändhet, för att nämna några.

Men lösningarna på dessa utmaningar är uråldriga och kraftfulla. 

 

Vi har kraften att forma vår känsla av helhet och enhet genom att göra medvetna val: röra våra kroppar, ge oss själva näring med färsk mat, skapa stunder för vila och odla meningsfulla kontakter. För en blomstrande, välmående värld är vårt välbefinnande hörnstenen.

Vi behöver återupptäcka förmågan att leva lätt på jorden medan vi är här, och att möta den oundvikliga övergången med en nåd och värdighet som återspeglar en tillit för den kommande resan.

Genom uråldrig levnadskonst som gått i arv, såsom medveten rörelse, meditationskonsten, omfamning av andlighet, värme från gemenskap, näring från småskaligt odlad, lokal mat, kompostering, matlagning, medborgerligt engagemang och miraklet med naturliga förlossningar, upptäcker vi inte bara lösningar, utan vägar till djupgående transformation. 

 

Jag tror innerligt att ett återupptäckande av dessa tidlösa sätt att leva omedelbart kan adressera vår tids mest angelägna frågor. Följ med Jordens Yoga på transformativa retreat där vi får utforska detta tillsammans och hitta meningsfulla, hjärtstyrda lösningar för vår moderna värld. 

Sow a seed and the earth will yield you a flower.
Dream your dream to the sky and it will bring you your beloved. 
Khalil Gibran

bottom of page