top of page
Grönkål mm_edited.png

  Vill du odla mer ätbart, hållbart och effektivt?  

Din trädgård kan bli din plats för återhämtning, kreativitet och inspiration som bjuder på smaker, dofter och skönhet. Den kan också bjuda på ett mirakulöst överflöd av näringsrik, smakrik mat och vara ett mångfaldigt hem för djur och insekter. 

Men hur odlar man egentligen?

Utifrån min fleråriga erfarenhet av professionell, regenerativ, ekologisk grönsaks-, bär-, och fruktodling besöker jag din trädgård och stödjer dig i utformandet och anläggandet av din trädgård utifrån dina och Jordens behov. 

 

Jag arbetar hand i hand med naturen och dess naturliga önskan att växa, frodas och frambringa mat och gåvor i överflöd. Hela tiden är målet att med naturliga metoder skapa så mycket biologisk mångfald och välmående i trädgården och jorden som möjligt.

 

Tillsammans finner vi de system som är skräddarsydda för just din trädgård, så att den kan vara livskraftig och vital och samtidigt så oberoende av din input och arbetskraft som möjligt. Ytterst syftar vårt samarbete till att bidra till en grönare, mer livfull värld.

Det här är nämligen inte bara design för skönhetens skull. Det handlar om regenerativt jordbruk, som vårdar och läker vår jord istället för att dränera den på liv och näringsämnen. Resultatet är en blomstrande, ätbar trädgård som kryllar av liv, kreativitet, artrikedom, skönhet, biologisk mångfald, frodig grönska och en exceptionellt näringsrik, levande jord. Med min hjälp kan du skapa en trädgård som inte bara fängslar sinnena utan också spelar en roll i vårdandet av vår planet.

Trädgårdsrader.jpeg

Vill du ha en enstaka trädgårdsrådgivning eller kontinuerligt stöd med både planering och genomförande?

Vi skräddarsyr en plan som passar dina önskemål.

Maila mig för mer info och priser: ernedal@posteo.net

Therese trädgård_edited.jpg
Image by Olivier Mary
Image by Vaiva Deksnyte
monarch butterfly perched on flowers_edi
bottom of page